Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Ruska pedikura

ruska pedikura

Ruska ili suha pedikura  predstavlja jedinstven i kvalitetan tretman namijenjen njegovanju i uljepšavanju vaših stopala.

Pedikura mašinicom
Brza i efikasna
Suha pedikura, bez namakanja stopala u vodi
Opuštajuće iskustvo
Njega i hidratacija
ruska pedikura

O ruskoj pedikuri

Ova posebna vrsta pedikure donosi vam pristup njezi stopala koji kombinira temeljito čišćenje, pažljivu masažu i korištenje prirodnih preparata za postizanje najboljih rezultata.

Suha pedikura, također poznatu kao “ruska pedikura”, je moderni pristup pedikuri koji se izvodi bez namakanja stopala u vodi. Umjesto tradicionalne kupke, koristi se poseban alat (mašinica) koji omogućuje oblikovanje i uređivanje noktiju i kože na suhim stopalima.

Evo osnovnih koraka i karakteristika suhe pedikure:

1. Čišćenje stopala: Prije početka uređivanja noktiju i kože, kozmetičar će temeljito očistiti vaša stopala kako bi se uklonile nečistoće i prljavština.

2. Uređivanje noktiju: Kozmetičarka će pažljivo oblikovati nokte na vašim stopalima prema vašim željama. Oblikovanje noktiju može se prilagoditi da odgovara vašem stilu ili preferencijama.

3. Uklanjanje zanoktica: Zanoktice oko noktiju pažljivo će se potisnuti i ukloniti, čime se osigurava uredan i njegovan izgled.

4. Uklanjanje suhe kože: Za razliku od klasične pedikure koja koristi vodu za omekšavanje kože, suha pedikura koristi poseban alat, mašinicu, kako bi se uklonila tvrda i suha koža na stopalima. Ovaj postupak omogućuje učinkovito uklanjanje suhe kože bez potrebe za namakanjem u vodi.

5. Hidratacija: Nakon uklanjanja suhe kože, kozmetičarka će nanijeti hidratantnu kremu na stopala kako bi ih osvježili i nahranili kožu.

6. Završni koraci: Suhu pedikuru možete završiti nanošenjem laka na nokte ili trajnog laka. 

Glavna prednost suhe pedikure je što je brža i čišća od klasične pedikure, a istovremeno pruža jednako kvalitetan rezultat. Budući da nema potrebe za namakanjem u vodi, ova usluga je posebno pogodna za klijente koji imaju osjetljivu kožu ili su skloni infekcijama. Suhu pedikuru također često preferiraju osobe koje imaju ograničeno vrijeme jer se može obaviti efikasno i brzo.

Nakon završetka tretmana, vaša stopala će izgledati nevjerojatno njegovano i osvježeno. Noge će vam biti mekane, a koža hidratizirana, što će vam omogućiti osjećaj lakoće i udobnosti pri svakom koraku.

Uz rusku pedikuru koristimo samo visokokvalitetne proizvode i slijedimo najviše higijenske standarde kako bismo vam pružili potpuno sigurno i ugodno iskustvo. Vaše zadovoljstvo i dobrobit su nam na prvom mjestu, stoga se uvijek trudimo premašiti vaša očekivanja.

Osvježite svoja stopala i opustite se u našem kozmetičkom salonu. Naša pedikura pruža vam najbolju moguću njegu i osigurava da ćete izaći iz salona s osmijehom na licu i osjećajem potpune udobnosti i zadovoljstva. Rezervirajte svoj termin već danas i prepustite se čarima ruske pedikure!

Naručite se na rusku pedikuru

Zaštita osobnih podataka

10 + 9 =