Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Masaže

Priuštite svom tijelu iskustvo opuštanja uz masažu u Zagrebu! Rezervirajte svoj termin već danas i uživajte u blagodatima tretmana.

Dostupne su različite tehnike uključujući klasičnu masažu, relaksirajuću ili sportsku masažu te anticelulitne masaže. Pročitajte detalje masažama u našoj ponudi i saznajte sve što vas zanima.

ciscenje lica

Klasična masaža cijelog tijela

Tretman je osmišljen s ciljem poboljšavanja cirkulacije, povećava elastičnost tkiva i tonus mišića, potiče opuštanje stresa i napetosti. Tretman obuhvaća masažu leđa, ruku, stražnje strane nogu i stopala dok klijent leži na trbuhu te masažu prednje strane nogu, prsa, trbuha i ruku dok klijent leži na leđima.

Sportska masaža

Tretman je osmišljen za poboljšanje tjelesnih sposobnosti, pospješuje zagrijavanje i pokretljivost mišića. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima i manje podložnim sportskim ozljedama. Povećava opseg kretanja i snagu ozlijeđenih mišića. Priprema Vaše tijelo za buduće napore te ubrzava proces jačanja.

Klasična masaža leđa

Tretman je osmišljen s ciljem da opusti leđne mišiće i vrat. Intenzitet masaže se prilagođava Vašim željama i potrebama. Masaža leđa poboljšava rad srca povećanjem prosječne količine ispumpane krvi u minuti, uspostavlja se aktivnija dostavna hranjivih tvari u tijelu: glukoza, aminokiseline, kisik. Otvaraju se dodatne kapilare i stanice koje sadrže kisik, normalizira se krvni tlak.

Anticelulitna masaža

Tretman osmišljen za mršavljenje i tonificiranje te u borbi protiv celulita. Celulit nastaje kad se organizam nije u stanju riješiti otpadnih tvari, a vezivna tkiva se njima pune. Ovom masažom zagrijavamo tkivo, potičemo cirkulaciju krvi i limfe te se smanjuje količina masnih stanica. Koriste se jači i intenzivniji pokreti uz pažljivo odabrane anticelulitne kreme ili ulja koja izravno utječu na vezivno i masno tkivo.

Medicinska masaža

Tretman je osmišljen za smanjenje mišićne boli i ukočenosti, prevencija ili otklanjanje miogeloza. Izvodi se rukama u svrhu djelovanja na rad mišićnog i živčanog sustava te cirkulaciju krvi i limfe. Medicinska masaža pomaže kod napetih i bolnih mišića u kojima se, zbog umora, nakupila mliječna kiselina.

Relax masaža

Tretman je osmišljen da Vas smiri i opusti. Masaža je sama po sebi blaga, ugodna te služi za opuštanje organizma. Uz blaže pokrete masaže s upotrebom eteričnih ulja za poboljšanje kako relaksacije tako i efekta masaže. Masaža njeguje kožu, čini ju mekšom, sjajnijom i ublažava stres. Stimulira otpuštanje serotonina ili hormona sreće te poboljšava raspoloženje i opće stanje organizma

masaze

Naručite se na masažu

Terapija masažom izvrsna je za ublažavanje bolova. Rezervirajte svoju masažu već danas i uživajte u njezinim brojnim fizičkim, mentalnim i emocionalnim prednostima!

Zaštita osobnih podataka

13 + 12 =