Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Trajni lak i manikura

japanska manikura

U našem salonu koristimo vrhunske OPI klasične i trajne lakove.

Ruska manikura:

Ruska manikura je potpuno uklanjanje kožice oko noktiju.

Ruska manikura  radi se na suho uz pomoč specijalonog alata i brusilice, te je pri samome izvođenju manikure jako bitna higijena i sterilizacija alata.

Razlika između klasične i ruske manikure je što se  kod klasična manikure ruke i nokti namaču te se kožica pogura i oblikuje. Ruska manikura poboljšati će teksturu i zdravlje noktiju i kožice posebnom tehnikom obrade kožice i ploče nokta.

Ruskom manikurom rješavamo problem zanoktica i tvrde kože posebnom obradom te ih se daljnjom njegom kod kuće možemo dugoročno riješiti.

Ruska manikura obavezna je priprema ploče nokta i kožice prije nanošenja klasičnog ili trajnog laka radi produžavanja trajnosti  samog laka.

japanska manikura

O OPI lakovima

OPI je vodeći brend u njezi ruku i noktiju, lakovi ne sadrže toulen, formaldehid ni dilutyl phthalate a sadrže vitamine A, C, E, kalciji, bambus, pentavitin koji jačaju i hidratiziraju nokte.

OPI u svojoj ponudi ima široku paletu boja, jednostavno se nanose, brzo suše i jedan su od najkvalitetnijih svjetskih brendova koji se mogu naći na našem tržištu.

Kod klasičnog i kod trajnog OPI laka boja se nanosi u tri koraka:

Bazni lak: temeljni premaz za jačanje i zaštitu ploče nokta.

Temeljna boja iz palete OPI lakova.

Top coat: završni sjaj i zaštita boje.

Naručite se na manikuru:

Zaštita osobnih podataka

3 + 11 =