Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Detox tretman lica glinom

detox tretman lica

Najstarije i najmoćnije sredstvo fizičkog obnavaljanja.

Dobrobiti detox tretmana lica glinom:

Izvlači nečistoće i višak ulja iz kože
Smanjuje vidljivost pora
Smanjuje upalu i crvenilo
Poboljšava cirkulaciju u koži
Pomaže u izjednačavanju tena kože
Pruža dubinsko čišćenje kože
Hrani kožu esencijalnim mineralima
Može poboljšati izgled kože sklone aknama
Ostavlja kožu osvježenom i revitaliziranom
detox tretman lica

O tretmanu 

Tretman detoksikacije lica zelenom glinom je popularan prirodni način čišćenja i obnavljanja kože. Zelena glina je prirodna mineralna glina koja je vrlo apsorbentna i koristi se već stoljećima zbog svojih detoksikacijskih svojstava.

Tijekom tretmana detoksikacije lica zelenom glinom, glina se nanosi na lice kao maska. Dok se suši, izvlači nečistoće i višak ulja iz kože, ostavljajući kožu čistom i osvježenom. Zelena glina je također poznata po svojoj sposobnosti smanjivanja upale i poboljšanja cirkulacije, što može pomoći u poboljšanju ukupnog zdravlja kože.

Zelena glina je bogata mineralima poput magnezija, kalcija i kalija, koji su esencijalni za održavanje zdrave kože. Ti minerali pomažu u hranjenju i revitalizaciji kože, čineći je glatkom i blistavom.

Jedna od prednosti tretmana detoksikacije lica glinom je da je pogodan za sve tipove kože. Bez obzira imate li masnu, suhu ili osjetljivu kožu, maska od gline može pomoći u uklanjanju nečistoća i otvorenih pora, bez uzrokovane iritacije ili suhoće. U našem salonu koristimo nekoliko verzija gline:

  • zelenu glinu za masnu i kombiniranu kožu
  • ružičastu glinu za normalnu do suhu kožu
  • bijelu i Marokansku Rhassoul glinu za osjetljivu kožu

Tretman detoksikacije lica glinom je prirodan i učinkovit način za poboljšanje zdravlja i izgleda vaše kože. Sa svojim detoksikacijskim i obnavljajućim svojstvima, može pomoći u uklanjanju nečistoća, smanjivanju upale i ostavljanju kože osvježenom i revitaliziranom.

Za potpunu detoksikaciju tijela, kombinirajte ovaj tretma sa Detox tretman tijela zelenom glinom. Pri kupnji oba tretmana ostavrujete na njih popust od 15%.

Zelena glina ima  iznimnu upijajuću moć te izvlači nečistoče i patogene iz organizma.

Glina ima negativan naboj i u tome leže njena ljekovita svojstva jer iz organizma izvlači sve pozitivno nabijene čestice kao što su bakterije, virusi i toksini.

 

Naručite se na detox tretman lica glinom:

Zaštita osobnih podataka

3 + 13 =