Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Presoterapija – Limfna drenaža

LIMFNA DRENAŽA - PRESOTERAPIJA

Limfni sustav je vitalni dio imunološkog sustava tijela te pomaže tijelu u borbi protiv infekcija.

Presoterapijom:

Potičemo metabolizam
Razgrađujemo celulit
Poboljšavamo prokrvljenost tkiva i cirkulaciju
Izbacujemo višak tekućine iz tijele
Ubrzavamo dotok krvi i kisika u tkivo
Smanjuje se mogućnost nastanka upale vena
Učvršćuje se i zateže koža
Umanjuje stres
LIMFNA DRENAŽA - PRESOTERAPIJA

Cijena

1 tretman – 120,00 kuna

Paket 5 tretmana – 500,00 kuna

Paket 10 tretmana – 900,00 kuna

O tretmanu 

Limfni sustav izbacuje toksine iz tijela zbog nedovoljnog kretanja i loše prehrane.

Toksini ostaju zarobljeni u našem tijelu odnosno viškovi koje smo unijeli u organizam u obliku masti, šećera te aditiva  iz hrane. Toksini ostaju zarobljeni  te hrane masne stanice koje s vremenom postaju celulit.

Osnovna funkcija limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari, prijenos kroz krvotok do crijeva i bubrega gdje će se preraditi i biti uklonjeni iz tijela.

Protok limfe može se usporiti zbog zgušnjavanja limfe u limfnim čvorovima što je posljedica prekomjerne tjelesne težine, nepravilne prehrane, čestog stajanja ili sjedenja.

Limfni sustav je sustav otvorenog toka, kroz limfne žile između svih organa prolaze bijele krvne stanice koje se bore protiv bakterija, virusa i ostalih štetnih tvari tako da se vežu uz njih.

U tijelu imamo oko 700 limfnih čvorova, najveći broj je na području prepona, pazuha, vrata, glave a najveće limfno tkivo je slezena.

Limfna drenaža je postupak kojim tijelo vračamo u ravnotežu i potičemo izmjenu tvari.

Aparativna limfna drenaža naziva se i presoterapija.

Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Tretman presoterapije se provodi na čistoj koži uz pomoć nogavica koje se pune zrakom u različitim vremenskim intervalima.

Uz pomoć presoterapije smanjuje se opseg bokova i trbuha, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, smanjuje se mogućnost nastanka upale vena, smanjuje se otok nogu, učvršćuje  i zateže koža i smanjuje stres.

Limfna drenaža preporuča se u paketima od 5 ili 10 tretmana koji se odrađuju svaki dan ili svaki srugi dan. Preporuča se muškarcima i ženama, posebno osobama s lošom cirkulacijom, venama, celulitom, osobama pod stalnim stresom koji se malo kreču ili puno sjede.

Naručite se na presoterapiju:

Zaštita osobnih podataka

4 + 5 =