Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Hydro mikrodermoabrazija

anti age tretman lica

Tretman mikrodermoabrazije nježno i bezbolno odstranjuje gornji sloj kože, ciljano uklanja mrtve stanice, stimulira snažni rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju, nove stanice migriraju u gornje slojeve postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Ovim tretmanom:

Skidamo mrtvi sloj kože
Dubinski čistimo pore
Pomlađujemo suncem oštećenu kožu
Smanjujemo pigemntacije
Smanjujemo ožiljke od akni i površinske ožiljke
Uklanjamo mitesere i sebum
Poboljšavamo cjelokupni izgled kože
anti age tretman lica

O tretmanu

Tretman dijamantne mikrodermoabrazije će savršeno osvježiti  i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled. U tretmanu koristimo klasične dijamantne nastavke različite finoće i veličine. Tretman preporučamo klijentima sa masnijom, zrelom kožom, kožom sklonom aknama, hiperpigmentacijama i mikro ožiljcima.

Tretman hydro mikrodermoabrazija  koristi silikonske i plastične nastavke. Silikonskim i plastičnim nastavcima tretiramo tanku i osjetljivu kožu lica u kombinaciji s vodom. Silikonskim nastavcima  dobivamo efekt dubinske masaže i koristimo ga u anti age tretmanima. Plastičnim nastavcima tretmanom možemo tretirati i suhu, osjetljivu kožu sklonu hiperpigmentacijama.

Važno je napomenuti da je tretman mikrodermoabrazije prije svega dubinsko čišćenje kože te njegovim ponavljanjem  kožu možemo održavati čistom i regeneriranom.

Preporuča se tretmane mikrodermoabrazije raditi u kurama od 3-4 tretmana u hladnijem periodu godine. Proces zacjeljivanja kože počinje nakon 12 sati od tretmana i može trajati od 3 do 5 dana. U tome periodu koža može biti vidno osjetljiva i blago crvena što je normalna pojava. Bitno je napomenuti da se u tome periodu nikako ne smije izlagati sunčevom svijetlu ili solariju te ju trebamo UV zaštititi i u zimskom periodu.

Naručite se na mikrodermoabraziju

Zaštita osobnih podataka

10 + 9 =