Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Radio frekvencija i vakuum tretman tijela

anti age tretman lica

Radiofrekvencijom uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage, strije te se uspješno radimo lifting dekoltea.

RF tretmanom tijela i

RF-om s vakuum masažom:

Pomlađujemo kožu
Koža postaje mekša
Obnavljamo postojeći kolagen i stvaramo novi
Uklanjamo celulit
Smanjujemo i poboljšavamo izgled strija
Podižemo tonus tretirane kože
Potičemo cirkulaciju, izmjenu tvari te hiperemiju vakuum masažom
Djelujemo ciljano na masne naslage
anti age tretman lica

O RF tretmanu

Radiofrekvencija je zagrijavanje kože sondom do temperature 40-45 celzijusa. Zagrijavanje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Ne zagrijavaju se svi slojevi kože jednako, najviša temperatura postiže se nekoliko milimetara ispod kožnog tkiva te je najači učinak RF-a 2-5 mm ispod površine kože.

Radiofrekvencijom uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage, strije te se uspješno radimo lifting dekoltea.

Kako RF djeluje na masne stanice?
Masne stanice apsorbiraju RF energiju (struju) i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela.

Radiofrekvencija na tijelu se može izvoditi kao samostalan tretman.

Radi se po zonama te tako djelujemo na lokalizirane masnoće. Zona bedara i guze jedna je zona, maksimalno se radi 40 minuta. Zona trbuha se radi maksimalno 20 minuta te zona nadlaktica 30 minuta.

Zona predstavlja jedan zaseban/pojedinačni tretman. U jednom danu moguće je raditi više zona. Razmak između tretmana mora biti 2-3 dana.

Nakon tretmana RF-om za još bolje rezultate svakako se preporuča napraviti  limfnu drenažu odmah nakon tretmana ili u roku 48 sati.

RF je važna i u fizioterapiji jer dubinska toplina omogućava liječenje različitih patologija lokomotornog sustava, jača mišićno i vezivno tkivo, poboljšava se i ubrzava oporavak mekih tkiva do 50%.

O vakuum radiofrekvenciji

Kombinacijom RF-a i vakuum masaže u jednom tretmanu također radimo tijelo po zonama, bedra i guza su jedna zona, trbuh je druga zona i nadlaktice su treća zona.

Uz pomoć vakuuma koža se uvlači u okrugli nastavak tako da je napetost kože jednaka na cijelom području kruga. Zahvaljujući vakuumu RF prodire u dublje slojeve kože i zahvaća hipodermu, potkožno masno tkivo te svojim mehanizmom djeluje na potkožne masne stanice.

VAŽNO je naglasiti da se samostalni RF tretman  odnosno zagrijavanje tkiva preporuča za zatezanje i lifting kože te razgradnju lokalizirane masnoće dok  se vakuum masaža s RF om preporuča kod nakupina celulita, za poticanje cirkulacije i  postizanja hiperemije. Najbolji učinak se postiže konstantnim jačim uvlačenjem tkiva u vakuum.

 

ZA KOGA OVAJ TRETMAN NIJE :

  • Osobe s bolesnim srcem, visokim tlakom ili ugrađenim pacemakerom
  • Pacijenti s temperaturom, astmom, venskom trobmozom, rakom
  • Osobe s hemoralgic bolestima, traume ili krvarenja
  • Trudnice
  • Osobe s plastičnim ili metalnim dijelovima u tijelu
  • Pacijenti s iritacijom kože ili edemom
  • Osobe s neuobičajenim imunološkim sustavom
  • Osobe neosjetljive na toplinu

Naručite se na RF ili vakuum RF:

Zaštita osobnih podataka

5 + 15 =