Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Lash lift

lash lift

Tretman za lijepe i oblikovane prirodne trepavice. Lash lift je tretman kemijskog uvijanja i podizanja trepavica kojim istečemo njihovu prirodnu duljinu i naglašavamo luk oka.

Ovim tretmanom:

Podižemo i uvijamo prirodnu trepavicu
Naglašavamo liniju kapka i oka
Potičemo rast trepavica
Njegujemo trepavice
japanska manikura

O lash liftu

Tretman ne oštećuje prirodnu trepavicu jer je u tretman uključen serum kojim se premazuju trepavice na kraju tretmana te ih on jača i hrani.

Po želji tretman se može završiti bojanjem trepavica. Vrhovi trepavica u većini slučajeva su tanki i svijetli tako da bojanjem naglašavamo punu dužinu trepavica.

Klijentice koje ne vole maskaru, bojanjem naglašavaju boju i izbjegavaju njeno  svakodnevno nanošenje. Idealno je u ljetnim mjesecima prije odlaska na more ili bazene i kad se želimo odmoriti od maskare.

Samim tretmanom podizanja, uvijanja i bojanja dobivamo uredno posložene prirodne trepavice i  otvaramo pogled oka, te slobodno možemo nanositi make up i maskaru u većim količinama jer trepavice ostaju fiksirane i ne padaju pod težinom maskare.

Tretman se može ponoviti svakih mjesec i pol do dva, nema neugodnih alergijskih reakcija kao kod umjetnih trepavica jer se preparati nanose preko silikonskih podložaka te nema dodira s kožom i kapkom oka.

Trepavice se pred svaki idući dolazak na tretman zadnjih desetak dana mogu mazati ricinusovim uljem  ili nekim od kupovnih seruma za jačanje rasta te se tretman može ponoviti. Bitno je nakon tretmana ne koristiti ulja ili masnoće za skidanje šminke jer će se efekt tretmana skratiti.

Naručite se na Lash lift

Zaštita osobnih podataka

15 + 10 =