Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Radio

frekvencija lica

anti age tretman lica

Radiofrekvencija je nekirurški tretman za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretmanom želimo
postići čvrstu, blistavo glatku kožu.

Ovim tretmanom postižemo:

Zatezanje i učvršćivanje kože
Povećana mikrocirkulacija
Bolja lokalna perspiracija – upijanje preparata
Smanjenje masnih naslaga
Smanjenje proširenih pora
Smanjenje bora – plitke bore postaju zaglađene, a duboke vidno manje
anti age tretman lica

O tretmanu lica radiofrekvencijom

Zatezanje kože i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući pirolizi tj. termalnoj reakciji koju multipolarna radio frekvencija stvara u tkivu, na taj način stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela i stvaranje novog kolagena i elastina.
Novi kolagen zateže kožu što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bezbolno!

Tretmane radiofrekvencije možemo koristiti kao blic efekt, a rezultati liftinga se vide odmah nakon tretmana i traju 5-7 dana. Ukoliko želite dugotrajan učinak, tretmani rade kontinuirano 1x tjedno kroz 6 tjedana, a rezultati su postojani i vidljivi od 6 – 12 mjeseci.

Preporučani broj dolazaka na tretman je 6x; s time da broj tretmana varira od osobe do osobe, a najbolji rezultati postižu se redovitim dolascima.

Tretman traje otprilike 30 minuta, ovisno o tretiranom području.

Tehnologija

Muli-polarna radiofrekvencija iznimno brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na dublje slojeve tkiva, to jest do dermisa. Ciljana primjena radio frekventne struje stvara ugodnu toplinsku energiju koja na površini iznosi 40-42°C, a u dubljim slojevima kože dostiže temperaturu do 65°C. Toplina utječe na molekule vode u tkivu da se gibaju brže. Ne zagrijavaju se svi slojevi kože jednako, u tom slučaju RF ima najjači učinak 2-5 mm ispod površine kože.

U kontroliranim uvjetima zagrijavanjem do određene temperature postižemo stvaranje novog i radimo rekonstrukciju postojećeg kolagena do 60 puta brže te na taj način potičemo mikrocirkulaciju, bazalnu membranu i prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji se manifestira kao zatezanje kože i stvaranje novih kolageskih i elastičnih vlakana, vidljivo poboljšavajući teksturu kože te bore na licu.

U našem salonu koristimo aparat kojemu mijenjamo priključke odnosno sonde ovisno o dijelu tijela i lica koji tretiramo, a one mogu biti bipolarne, tripolarne ili osampolarne sonde. Za tretmane lica najčešće koristimo kombinaciju dviju sondi bipolarne i tripolarne radiofrekvencije.

Kontraindikacije kod radiofrekvencije:

  • Trudnice
  • Osobe neosjetljive na toplinu
  • Pacijenti s iritacijom kože ili edemom
  • Pacijenti s temperaturom, astmom, venskom trombozom, rakom
  • Osobe s bolesnim srcem, visokim tlakom ili ugrađenim pacemakerom
  • Osobe s hemoralgičnim bolestima, traume ili krvarenja
  • Osobe s plastičnim ili metalnim dijelovima u tijelu
  • Osobe s neuobičajenim imunološkim sustavom

 

Naručite se na tretman lica radio frekvencijom

Zaštita osobnih podataka

2 + 7 =