Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

ACTIVE CLEARING tretman lica

tretman lica

Tretman mehaničkog čišćenja lica. Namijenjen je osobama koje se bore s aknama u odrasloj životnoj dobi.

Prednosti tretmana:

Usmjeren na akne, prištiće i začepljenu kožu u odrasloj dobi
Dubinsko čišćenje i piling za otčepljenje pora
Ručna ekstrakcija za učinkovito uklanjanje nečistoća
Ciljani serumi za tretman za kontrolu masnoće i smanjenje upale
Umirujuća maska za smirivanje crvenila i iritacije
Hidratacija bez ulja za hidratiziranu kožu bez začepljivanja pora
čišćenje lica

O ACTIVE CLEARING tretmanu lica

Dobrodošli na naš tretman lica za akne u odrasloj dobi, posebno osmišljen kako bi se riješili jedinstveni izazovi kože sklone aknama u odrasloj dobi. Ovaj specijalizirani tretman kombinira stručnost naših vještih kozmetičara s iznimnom kvalitetom Dermalogica kozmetike kako bi pružio učinkovita rješenja za akne, prištiće i začepljenu kožu. Naš cilj je pomoći vam postići čistu, zdravu kožu i povratiti samopouzdanje.

PREPORUKA: Za optimalne rezultate, preporučujemo seriju tretmana razmaknutih 4 tjedna ( ovisno o problematici).

Vratite kontrolu nad aknama u odrasloj dobi i postignite čišći, zdraviji ten s našim specijaliziranim tretmanom lica koristeći Dermalogica kozmetiku. Rezervirajte svoj termin danas i krenite na put prema obnovljenom samopouzdanju.

Protokol tretmana

Trajanje tretmana je 90 minuta.

  1. Konzultacija i analiza kože: Naši iskusni kozmetičari provest će temeljitu analizu vaše kože kako bi razumjeli temeljne uzroke akni u odrasloj dobi. Također će raspravljati o vašim brigama, faktorima načina života i prethodnim tretmanima kako bi stvorili personalizirani plan tretmana.
  2. Dvostruko čišćenje lica: Lice čistimo dva puta s dva čistača različite teksture i namjene.
  3. Eksfolijacija (piling): Tretman započinje procesom dubinskog čišćenja kako bi se uklonile nečistoće, višak masnoće i ostatak koji doprinose pojavi akni. Zatim ćemo nježno eksfolirati kožu koristeći posebne proizvode Dermalogica kako bismo otklonili začepljenje pora i potaknuli obnovu stanica.
  4. Parenje lica: Parenje pomaže otvoriti pore i omekšati kožu, što olakšava uklanjanje nečistoća. Toplina i vlaga iz pare pomažu omekšati stvrdnutu masnoću i sebum unutar pora, što olakšava nježniji proces ekstrakcije.
  5. Ekstrakcija i pročišćavanje: Naši kozmetičari stručno će izvoditi ručnu ekstrakciju kako bi uklonili mitesere, prištiće i druge nečistoće. Ovaj korak pomaže očistiti kožu i spriječiti daljnje pojave akni.
  6. Visoka frekvencija: Nju koristimo kako bi dubinski dezinficirali kožu i potakli zacjeljivanje.
  7. Ciljani serum za tretman: Primijenit ćemo jedan od ciljanih Dermalogica seruma za tretman koji sadrže moćne sastojke poput salicilne kiseline i niacinamida. Ti serumi prodireu u kožu kako bi kontrolirali proizvodnju masnoće, smanjili upalu i potaknuli zacjeljivanje akni.
  8. Umirujuća maska: Primijenit ćemo umirujuću masku kako bismo smirili crvenilo, upalu i iritaciju povezanu s kožom sklonoj aknama. Ovaj korak pomaže potaknuti zacjeljivanje kože i uspostaviti ravnotežu.
  9. Hidratacija bez ulja: Hidratizirat ćemo vašu kožu bezuljnim, nekomedogenim hidratantnim kremama iz Dermalogica linije proizvoda. Ove lagane formule hidratiziraju kožu bez začepljivanja pora ili pogoršavanja akni.
  10. Zaštita od sunca: Kako bismo zaštitili vašu kožu od štetnih UV zraka, primijenit ćemo Dermalogica bezuljnu kremu za zaštitu od sunca posebno formuliranu za kožu sklonoj aknama. Zaštita od sunca ključna je kako bi se spriječile postupalne hiperpigmentacije i daljnja oštećenja.

Naručite se na ACTIVE CLEARING tretman lica

Zaštita osobnih podataka

9 + 4 =