Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

Threading obrva

threading

Threading obrva, također poznat kao “čupanje obrva koncem”, je drevna metoda oblikovanja obrva koja potječe iz Indije i Bliskog istoka. Ova tehnika koristi pamučni konac koji se vješto koristi za uklanjanje neželjenih dlačica iz korijena.

Zašto threading?

Preciznost - Threading omogućuje iznimnu preciznost u oblikovanju obrva. Svaka dlačica se pažljivo izvlači, što rezultira savršeno definiranim obrvama koje se idealno uklapaju u oblik vašeg lica.
Manje bolno - Threading se često smatra manje bolnim od drugih metoda oblikovanja obrva, kao što su čupanje pincetom ili depilacija voskom
Brzo i učinkovito - Threading je brza i učinkovita metoda, što znači da ćete brzo dobiti željeni izgled obrva bez dugotrajnih tretmana
Bez nadražaja - Threading ne ostavlja ljepljive ostatke ili iritacije na koži, što ga čini idealnim izborom za sve tipove kože
japanska manikura

O threadingu

Naši visoko obučeni kozmetičari specijalizirani su za threading obrva i koriste najnovije tehnike kako bi vam pružili najbolji mogući izgled obrva. Pristupamo svakom klijentu individualno, slušamo vaše želje i potrebe te vam pomažemo odabrati oblik obrva koji najbolje odgovara vašem licu.

Nakon threadinga, vaše obrve bit će uredne, definirane i savršeno oblikovane. Ovaj tretman također je izvrsna prilika za naglasiti ljepotu vaših očiju i poboljšati cjelokupni izgled lica.

Pružite svojim obrvama tretman koji zaslužuju. Naša predanost preciznosti i udobnosti osigurat će da iz našeg salona izađete s osmijehom na licu i obrvama koje će svi primijetiti. 

Naručite se na threading obrva

Zaštita osobnih podataka

15 + 5 =