Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

BLACK FRIDAY u Beauty Labsu! -50% i -35% na odabrane tretmane. Black Friday završava za:

CRNI PETAK

odnosno CRNI TJEDAN u Beauty labs kozmetičkom salonu.

Popusti od 50% i 35%!

čišćenje lica

Kako iskoristiti popust?

Izaberite željeni tretman i rezervirajte ga što prije ili zatražite ponudu za plaćanje.

Svi Black friday popusti vrijede za tretmane plaćene (u salonu ili putem ponude) od 20.11.2023.-25.11.2023.

Svoj tretman možete možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Rezervirajte svoj termin tako da nas nazovete na 091 3000 124, pišite nam na salonbeautylabs@gmail.com ili putem kontakt obrasca na linku.

Detaljnije o iskorištavanju Black Friday popusta.

Popusti:

Radio frekvencija lica je nekirurški tretman za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretmanom želimo postići čvrstu, blistavo glatku kožu. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bezbolno!

Ultrazvuk + radiofrekvencija – Tretman pomoću kojeg se „razbijaju“ masne stanice. Ultrazvučna kavitacija je neinvazivni kozmetički tretman koji koristi ultrazvučne valove za razgradnju masnih stanica. Tretman uključuje uređaj koji emitira visokofrekventne zvučne valove koji stvaraju mjehuriće u masnim stanicama. Radiofrekvencijom uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage i strije.

Tretman lica kisikom – Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

Ručna limfna drenaža – Limfna drenaža je postupak kojim tijelo vračamo u ravnotežu i potičemo izmjenu tvari. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Mikrodermoabrazija – Tretman mikrodermoabrazije nježno i bezbolno odstranjuje gornji sloj kože, ciljano uklanja mrtve stanice, stimulira snažni rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju, nove stanice migriraju u gornje slojeve postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Maderoterapija – Maderoterapija je masaža drvenim oklagijama koja potječe iz Kolumbije. Maderoterapijom izazivamo pojačanu hiperemiju što dovodi do porasta tjelesne temperature i bolje cirkulacije u potkožnom tkivu i koži. Samim time se razgrađuju masne stanice , smanjuju jastučaste nakupine te se ubrzava izmjena tvari.

Radiofrekvencijom tijela uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage i strije. Kako RF djeluje na masne stanice? Masne stanice apsorbiraju RF energiju (struju) i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela.

Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Kako iskoristiti Black Friday popust?

  1. Izaberite svoj omiljeni tretman iz naše Black Friday ponude
  2. Odaberite način plaćanja: 
    • plaćanje osobno u salonu
    • plaćanje internet bankarstvom po ponudi
  3. Izaberite termin

Bitno je naglasiti kako je Black Friday ponuda vezana za uplate od ponedjeljka 20. studenoga do subote 25. studenoga. Uplatiti možete u našem kozmetičkom salonu ili po ponudi koju ćemo vam posalti na mail.

 

Iskoristivost popusta

Uplaćene tretmane na Black Friday popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu. Tretmane možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju putem maila salonbeautylabs@gmail.com ili telefona +385 91 3000 124. 

Zatraži ponudu za plaćanje CRNOG PETKA

Želim ponudu za tretman (moguće je odabrati više):

Zaštita osobnih podataka

10 + 1 =