Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

BLACK FRIDAY u Beauty Labsu! -50% i -35% na odabrane tretmane. Black Friday završava za:

CRNI PETAK

odnosno CRNI TJEDAN u Beauty labs kozmetičkom salonu.

Popusti od 50% i 35%!

čišćenje lica

Kako iskoristiti popust?

Izaberite željeni tretman i rezervirajte ga što prije ili zatražite ponudu za plaćanje.

Svi Black friday popusti vrijede za tretmane plaćene (u salonu ili putem ponude) od 20.11.2022.-25.11.2023.

Svoj tretman možete možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Rezervirajte svoj termin tako da nas nazovete na 091 3000 124, pišite nam na salonbeautylabs@gmail.com ili putem kontakt obrasca niže.

Detaljnije o iskorištavanju Black Friday popusta.

Popusti:

POPUSTI CRNI PETAK<br />

Radio frekvencija lica je nekirurški tretman za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretmanom želimo postići čvrstu, blistavo glatku kožu. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bezbolno!

Lipo laser + presoterapija – Lipo laser je neinvazivan tretman smanjenja obujma tijela smanjenjem lokaliziranih masnih stanica. Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Tretman lica kisikom – Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

CRNI PETAK POPUST

Trajni lak + manikuraRazlika između klasične i ruske manikure je što se  kod klasična manikure ruke i nokti namaču te se kožica pogura i oblikuje. Ruska manikura poboljšati će teksturu i zdravlje noktiju i kožice posebnom tehnikom obrade kožice i ploče nokta.

Mikrodermoabrazija – Tretman mikrodermoabrazije nježno i bezbolno odstranjuje gornji sloj kože, ciljano uklanja mrtve stanice, stimulira snažni rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju, nove stanice migriraju u gornje slojeve postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Maderoterapija se zasniva se na korištenju
anatomski izrađenih drvenih elemenata koji su sasvim prirodni i ne izazivaju alergijeske reakcije. Anticelulitna masaža drvenim oklagijama, preporuča se svima koji se žele riješiti celulita.

crni petak popusti

Radiofrekvencijom tijela uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage i strije. Kako RF djeluje na masne stanice? Masne stanice apsorbiraju RF energiju (struju) i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela.

Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

crni petak popusti

Termo deka ili body wrapping sagorijeva masne stanice i pomaže pri mršavljenju. U našem salonu koristimo visokokvalitetnu infracrvenu termo deku. Infracrvena deka je fizikalno terapijski uređaj.

popusti crni petak 2022

Kako iskoristiti Black Friday popust?

  1. Izaberite svoj omiljeni tretman iz naše Black Friday ponude
  2. Odaberite način plaćanja: 
    • plaćanje osobno u salonu
    • plaćanje internet bankarstvom po ponudi
  3. Izaberite termin

Bitno je naglasiti kako je Black Friday ponuda vezana za uplate od ponedjeljka 21. studenoga do subote 26. studenoga. Uplatiti možete u našem kozmetičkom salonu ili po ponudi koju ćemo vam posalti na mail.

 

Iskoristivost popusta

Uplaćene tretmane na Black Friday popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu. Tretmane možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju putem maila salonbeautylabs@gmail.com ili telefona +385 91 3000 124. 

Zatraži ponudu za ponudu CRNOG PETKA

Želim ponudu za tretman (moguće je odabrati više):

Zaštita osobnih podataka

7 + 10 =