Naručite se na 091 3000 124 ili pošaljite e-mail na beautylabs@biofarm.hr

BLACK FRIDAY u Beauty Labsu! -50% i -35% na odabrane tretmane. Black Friday završava za:

CRNI PETAK

odnosno CRNI TJEDAN u Beauty labs kozmetičkom salonu.

Popusti od 50% i 35%!

čišćenje lica

Kako iskoristiti popust?

Izaberite željeni tretman i rezervirajte ga što prije ili zatražite ponudu za plaćanje.

Svi Black friday popusti vrijede za tretmane plaćene (u salonu ili putem ponude) od 22.11.2021.-27.11.2021.

Svoj tretman možete možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Rezervirajte svoj termin tako da nas nazovete na 091 3000 124, pišite nam na salonbeautylabs@gmail.com ili putem kontakt obrasca na linku.

Detaljnije o iskorištavanju Black Friday popusta.

Popusti:

Radio frekvencija lica je nekirurški tretman za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretmanom želimo postići čvrstu, blistavo glatku kožu. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana i to sve bezbolno!

Lipo laser + presoterapija – Lipo laser je neinvazivan tretman smanjenja obujma tijela smanjenjem lokaliziranih masnih stanica. Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Tretman lica kisikom – Svojim rezultatima i vrlo širokom medicinskom i estetskom primjenom, tretmani kisikom alternativa su invazivnim tretmanima pomlađivanja.

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu i hidrataciju ruku. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Njega lica hijaluronom – Primjenom proizvoda na bazi hijalurona i ampula hijalurona u tretmanu (a i dalje u kućnoj njezi)  koža postaje čvršča, zategnuta,tonus i elastičnost se poboljšavaju, bore se popunjavaju, a crte lica obnavljaju. Koža ponovno poprima mladenački izgled.

Japanska manikura je tehnika poliranja nokta prirodnim voskom do visokog sjaja. Prije samog poliranja voskom u tretmanu se napravi klasična manikura ruku i noktiju. Japanska manikura je tehnika kojom vračamo noktima njihovu prirodnu čvrstoću i sjaj.

Mikrodermoabrazija – Tretman mikrodermoabrazije nježno i bezbolno odstranjuje gornji sloj kože, ciljano uklanja mrtve stanice, stimulira snažni rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju, nove stanice migriraju u gornje slojeve postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Čišćenje lica – Masna koža, proširene pore, nečistoće, vidljivi sjaj kože danas su svakodnevni dermatološko kozmetički problem. Kože sklona masnoći podložna je pojavi akni i komedona zbog većeg broja bakterija. Kako možemo spriječiti i poboljšati pojavu masne i nečiste kože? Općom higijenom, pravilnom njegom kod kuće primjenom preparata preporučenih od strane stručne osobe te tretmanima čišćenja kože u salonu.

Radiofrekvencijom tijela uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage i strije. Kako RF djeluje na masne stanice? Masne stanice apsorbiraju RF energiju (struju) i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela.

Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu.

Kako iskoristiti Black Friday popust?

  1. Izaberite svoj omiljeni tretman iz naše Black Friday ponude
  2. Odaberite način plaćanja: 
    • plaćanje osobno u salonu
    • plaćanje internet bankarstvom po ponudi
  3. Izaberite termin

Bitno je naglasiti kako je Black Friday ponuda vezana za uplate od ponedjeljka 22. studenoga do subote 27. studenoga. Uplatiti možete u našem kozmetičkom salonu ili po ponudi koju ćemo vam posalti na mail.

 

Iskoristivost popusta

Uplaćene tretmane na Black Friday popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu. Tretmane možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju putem maila salonbeautylabs@gmail.com ili telefona +385 91 3000 124. 

Zatraži ponudu za ponudu CRNOG PETKA

Želim ponudu za tretman (moguće je odabrati više):

Zaštita osobnih podataka

9 + 3 =